Je website hoger in Google met mijn SEO diensten!

Verbeter je positie, bereik je online doelstellingen en krijg meer conversie met SEO Zuyd

SEO diensten

Word je website niet goed gevonden door klanten? Word je website wel goed gevonden, maar bereik je jouw online doelstellingen niet?  Of wil je hulp bij het schrijven van SEO teksten op je website of voor een blog? Dan zit je hier goed. Er zijn een aantal SEO diensten die ik aanbied om jou te helpen of ondersteunen bij zoekmachine optimalisatie (SEO) problemen.

Heb je bijvoorbeeld zelf al kennis van SEO, maar weet je even niet hoe je moet beginnen? Dan is Snelle SEO iets voor jou. Ik analyseer jouw website voor je, doe een kort zoekwoordenonderzoek en vat alle kansen en verbeterpunten samen in een overzichtelijk plan van aanpak. Hierdoor heb je zelf de controle over het proces en kan je op je eigen tempo werken aan SEO.

Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid om een SEO-traject voor een langere periode uit te besteden. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je geen tijd of expertise heeft om zelf aan de slag te gaan met SEO, maar wel wilt dat er regelmatig werk wordt verricht om jouw website te verbeteren. Tijdens dit traject zal ik intensief met jou samenwerken. 

Misschien wil je alleen weten welke relevante zoektermen jouw doelgroep gebruikt om je bedrijf te vinden. Dat kan natuurlijk ook. Ik kan dit voor je onderzoeken door middel van een zoekwoordenonderzoek. Je krijgt van mij een helder overzicht van zoekwoorden die je in je website kan verwerken. Maar je kan ze ook voor blogberichten of social media gebruiken. Net waar jij behoefte aan hebt. En als je het lastig vind om zelf nieuwe content te schrijven voor je website of blogs, ook daar kan ik jou bij helpen.

Al met al, of je nu zelf aan de slag wilt met jouw SEO of het uitbesteed aan mij, ik sta klaar om je te helpen met jouw SEO vragen of problemen. Ontdek hier onder meer over mijn specifieke SEO diensten. En mocht jouw oplossing hier niet tussen staan, dan denk ik graag met je mee. Doe ik graag.

Hoe werkt SEO Zuyd?

De diensten die ik aanbied mag je allemaal los van elkaar afnemen. Je bent dus niet verplicht om alle diensten af te nemen! We kijken samen met jou wat je nodig hebt en wat voor jouw website het beste werkt. Wat zijn de voordelen?

  • Persoonlijke begeleiding en advies
  • Jouw bedrijf is mijn uitgangspunt
  • SEO advies op maat
  • Ik denk met jou mee

Een hele nieuwe website laten maken

Websites bouwen, dat laat ik over aan de professionals. Ik werk daarvoor samen met een Full Service Internet bureau uit Maastricht: D-ID webdesign en development.

Voor mij zijn zij een ijzersterke partner waar ik met al mijn vragen en problemen op technisch niveau terecht kan. Ook bouwen zij regelmatig websites voor mijn klanten en verzorg ik diverse SEO trajecten voor hun klanten. Samen hebben wij in de afgelopen jaren veel kennis opgedaan waardoor we elkaar goed aanvullen.