SEO Zuyd, jouw SEO specialist

Ik ben volledig gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie!

 

Wie is SEO Zuyd?

SEO Zuyd is een zoekmachine optimalisatie bureau uit Maastricht. Ik ben, in tegenstelling tot andere marketingbedrijven, volledig gespecialiseerd in SEO. Mijn focus ligt bij alles wat met zoekmachine optimalisatie te maken heeft. Daardoor werk ik anders dan de meeste andere SEO bedrijven.

Wie ben jij?
Dat vind ik ook belangrijk, want de mensen waar ik mee samen werk staan voorop. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jou en jouw bedrijf, wil begrijpen wat je precies doet zodat ik jou zo optimaal als mogelijk is kan helpen. Simpelweg door het delen en toepassen van mijn SEO expertise!

Connecting the dots
Door de jaren heen ben ik steeds enthousiaster geworden over het toepassen van SEO. Ik vind het ontzettend leuk om alle puntjes die ik van tevoren bedacht heb te verbinden. En dat al die losse puntjes leiden tot het resultaat dat we samen van tevoren bedacht hebben.

Blijven inspringen op veranderingen
SEO is namelijk een dynamisch proces dat onderhevig is aan veranderingen. Niet alleen op SEO gebied, maar ook op het gebied van jouw bedrijf. Bijvoorbeeld of je een nieuwe dienst of product wilt aanbieden. Om die reden bied ik dan ook alleen maatwerk SEO aan.

SEO Zuyd biedt niet zomaar SEO, ik ga het liefste een jarenlange samenwerking aan om jouw website én bedrijf succesvol te maken!

Start met SEO!

Over mij, Anouk. 

Eigenlijk is "over ons" niet een goede pagina titel. Het kan beter "over mij" heten. Want ik ben de enige die bij SEO Zuyd werkt. Het is mijn kindje om het zo maar te zeggen. En ik werk met veel plezier en passie!

Na mijn studie als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener ben ik een tiental jaren aan de slag gegaan in de sociale sector. Hartstikke leuk, maar mijn passie lag er niet. Door mijn partner ben ik in aanraking gekomen met SEO. Hij is website developer en merkte dat SEO steeds belangrijk werd. Ik ben hem daarin gaan ondersteunen. En stukje bij beetje heeft dat ervoor gezorgd dat ik sinds 2014 trotse eigenaar ben van SEO Zuyd. Een SEO specialist in Maastricht.

Want ik merkte dat ik wel een passie heb voor SEO. Het effect wat woorden kunnen hebben op de vindbaarheid van websites vind ik elke dag weer magisch. En het helpt dat ik een achtergrond heb als sociaal pedagoog, want daardoor heb ik veel inlevingsvermogen als het komt op hoe mensen zoeken. En daar ligt ook weer een kracht van mij. Ik kan heel goed teksten schrijven gericht op de problemen of behoeftes van mensen die iets zoeken. 

Wat ik ook erg fijn vind, is dat ik maatwerk kan aanbieden. Want jij als klant bent uniek. Jouw product of dienst is uniek. En ik ben oprecht daarin geïnteresseerd. Ik luister echt naar jou en wat jij wilt. Want het helpt ons beide om zo een goed resultaat neer te zetten. En dat is wat we uiteindelijk willen! 

En het maakt mij niet uit waar jij bent. Ik werk met heel veel soorten bedrijven door het hele land en zelfs erbuiten. Ook voor Engelstalige website draai ik mijn hand niet om. Ik kijk nu al uit naar een fijne samenwerking!