GRATIS SEO AUDIT!

Wil jij weten hoe jouw website presteert?

Gratis SEO rapport

Wil je weten hoe jouw website momenteel presteert? Dan kan je bij SEO Zuyd een gratis website audit laten uitvoeren. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is het aanvraagformulier in te vullen. Je ontvangt van mij dan een gratis SEO adviesrapport.

Wat gaan we doen voor jou?
Er wordt een site-audit uitgevoerd om diverse website problemen te identificeren. Het bepaalt of je website volledig is geoptimaliseerd voor zoekmachine verkeer, kapotte bestanden of links bevat, snel laadt, gebruiksvriendelijk is en goede content bevat. De uitkomst hiervan ontvang je van mij in een beknopt SEO adviesrapport via de mail. Hierin staan alle verbeterpunten voor jouw website, gericht op de 3 pijlers van SEO: techniek, content en betrouwbaarheid. Per onderdeel krijg je een duidelijk beeld waar nog winst te behalen valt op SEO gebied en tips om deze actiepunten op te lossen.

Het uitvoeren van een handmatige website audit is veel werk. Ik reken daarom drie tot vijf werkdagen voor het creëren van een rapportage.

Vul dit formulier in en ontvang een gratis website audit!

SEO liever uitbesteden?

Wil je liever dat SEO Zuyd de actiepunten voor jou uitvoert? Dat kan natuurlijk ook. Ik bied hiervoor een SEO traject aan waarin ik dieper inga op jouw bedrijf en welke online doelstellingen je wilt bereiken. Vanuit daar gaan we aan de slag met de optimalisatie van jouw website.  Of misschien heb je een hele andere vraag aan mij met betrekking tot SEO. Dat kan natuurlijk ook! Neem gerust contact met mij op voor alle mogelijkheden.

Twijfel je nog of SEO iets voor jou is of wil je simpelweg nog wat meer informatie? Lees dan hier alles over wat SEO is of wat SEO Zuyd voor jou kan doen.